Hitta Kärlek
eDarling

Registrera dig gratis hos
eDarling »


eDarling - För singlar med höga anspråk!

eDarling är en matchmaking-sajt för dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. Singlarna på eDarling är högutbildade, med höga anspråk på kvalitet och seriositet.


eDarling har funnits i Sverige sedan 2010 och har vuxit till att bli en av de största och mest välrenommerade dejtingsajterna. Numera finns eDarling i över 20 länder och över 40 000 lyckliga par har hittat varandra genom sidan. eDarling fokuserar på matchmaking och att du ska kunna träffa någon på ett tryggt och säkert sätt. Alla profiler och foton kontrolleras manuellt av eDarlings kundtjänst.

Vetenskaplig matchningsprincip
På eDarling blir du matchad med hjälp av en vetenskaplig matchningsprincip, baserad på ett samarbete mellan eDarlings relationsexperter och utbildade psykologer. Principen utgår från grundläggande egenskaper som ålder, bostadsort och intressen och går sedan vidare med mer komplexa delar av personligheten. Med hjälp av matchningsmetoden får du partnerförslag som är speciellt anpassade, med fokus på personligheter och vad du söker efter hos en potentiell livskamrat.

Anonymitet & Säkerhet
eDarling jobbar extra hårt för säkerheten på sajten och är måna om medlemmarnas anonymitet. Alla profiler granskas manuellt och det är bara dina personliga partnerförslag som får se din profil.

Vetenskaplig matchning
eDarlings omfattande personlighetstest matchar dig med rätt singlar baserat på vetenskapliga principer. Så att du kan hitta en partner för livet.

eDarlings matchningsmetod - Personlighetstest
eDarlings matchningsmetod är baserad på en välbeprövad modell som beräknar hur bra två personer skulle passa tillsammans. Metoden har tre delar att matcha dig genom - demografiska data, personliga egenskaper och personliga preferenser.

Till demografiska data hör grundläggande information som kön, ålder, bostadsort och utbildningsnivå. Personliga egenskaper berättar hur du fungerar som person och personliga preferenser om syn på livet och vad du tycker är viktigt i ett långsiktigt förhållande som exempelvis om du vill ha barn eller var du vill bo i framtiden.

Testet består av vetenskapligt baserade frågor. De olika delarna vägs sedan samman och bildar en unik profil baserad på din personlighet. Eftersom testet är grundläggande för att kunna matcha medlemmarna tar det lite tid att fylla i, men det går när som helst avbryta och komma tillbaka vid ett senare tillfälle. Svaren sparas automatiskt, så det går att fortsätta där du slutade sist.

Gratis registrering och bra kundtjänst
Att registrera sig på eDarling och fylla i personlighetstestet är helt gratis. Med ett gratismedlemskap får du personliga matchningar, du kan skicka och ta emot leenden (funktion för att ta en första kontakt) och skicka färdigformulerade frågor till dina matchningar. När du känner att det är dags att ta kontakt på riktigt och skriva till den du är intresserad av så behöver du teckna ett Premiummedlemskap. Förutom detta medlemskap finns också PremiumPLUS där du får tillgång till ännu fler funktioner på sajten.

eDarling har också en bra kundtjänst där du faktiskt också kan ringa till de om det dyker upp några frågor. Ett stort plus, tycker vi.  

Så vad väntar du på? Prova att dejta hos eDarling redan idag!eDarling erbjuder:

Dating för singlar

50+ dating

Gay dejting

Dejta lesbiska tjejerTine och Jörgen:
“Vi längtade båda alltid efter att nästa meddelande från den andra skulle dyka upp... Vi har sparat alla meddelanden och skämtar ofta om att vi kommer läsa om dem igen när vi blivit gamla och grå tillsammans.”

Victoria Milan

2009 © tillsammans.se | Sekretesspolicy | Sitemap
Top